BCH Buggycamp Texel

Wakker worden na een waanzinnig BCH Buggycamp Texel, het weer zat helemaal mee, gezelligheid met nieuwe gezichten, oude bekenden en vooral veel leden.

Mooie wedstrijden, waaronder een aantal fixed bridle wedstrijden die naar meer smaken, (net zoals de barbecue op het strand van zaterdag)

Het NK seizoen is afgesloten en we feliciteren alle winnaars, met in het bijzonder de inmiddels 3-voudig Nederlands kampioen (op rij!) in de hoogste klasse Eric leegwater. De resultaten staan op deze website.

Veel dank aan alle helpers, we kunnen het als bestuur niet alleen. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om de vergunning voor hemelsvaartweekend 2020 rond te krijgen, dus hou dat weekend alvast vrij in je agenda! (net zoals 24 en 25 augustus dit jaar voor het volgend funweekend op de Brouwersdam, daarover ook snel meer)

We hebben helaas af moeten sluiten met een ongeval in de laatste wedstrijd, de rijder maakt het naar omstandigheden goed, we wensen hem als club heel veel beterschap toe.