Funweekend 2015

BCH bestaat 12,5 jaar!

5 September 2015 Ouddorp, 6 September 2015 Brouwersdam

bchflag550bch_race1l_2048_1536_C60E7AA2-B87D-4260-8AB8-5D236E3CA429.jpegbchfun2015Het BuggyClub Holland funweekend is een weekend volledig in het teken van kitebuggyen. Dit betekent een vrij toegankelijk evenement ter promotie van de sport en een ontmoetingsplaats voor alle kitebuggyers in Nederland en daarbuiten. Het evenement zal gehouden worden op het strand van Ouddorp EN Brouwersdam, twee populaire locaties voor kitebuggyen die gemakkelijk bereikbaar zijn en voldoende ruimte bieden.

 

Zaterdag 5 september, OUDDORP: BCH fundag +BBQ/12,5 jarig jubileumfeest!

In de loop van de dag zijn er verschillende activiteiten zoals clinics, de mogelijkheid om materiaal te testen en een markt met buggygerelateerde bedrijven. Daarnaast zijn er demonstraties (o.a. Freestyle Kitebuggy) en tevens rijdt er een buggytaxi rond om bezoekers te laten ervaren wat het is om over het strand te rijden met een kitebuggy en nog veel meer. Voor BCH leden en officiele sponsoren/supporters zal deze dag zal worden afgesloten met een BCH BBQ/jubileumfeest bij Strandtent Iloon (aanvang 19uur).

Opmerking: Inschrijving voor de BBQ sluit 24 augustus

Zondag 6 september, BROUWERSDAM: Endurance race!

Deze dag zal worden gebruikt om een 4-uursrace te organiseren. In het buitenland zijn deze races een groot succes, voor ons een reden om dit ook in Nederland te organiseren. De race zal zich o.a. kenmerken door een spectaculaire Le Mans start waarbij alle buggy’s op een rij worden opgesteld en de piloten bij het startsignaal hun vliegers oplaten en naar hun buggy’s rennen. De race zal toegankelijk zijn voor iedereen met minimaal een basislicentie, ook buitenlandse piloten zijn van harte welkom. Alle vooraf ingeschreven deelnemers krijgen tevens een t-shirt als aandenken van dit evenement!

Opmerking: Inschrijving voor de Endurance race sluit 24 augustus

Klik hier voor meer informatie over de Endurance race

2015 Endurance race info pagina