Update website: foto’s en Facebook comments

Vandaag hebben we twee nieuwe functies aan de website toegevoegd: Facebook comments en fotoalbums van BCH events!

Facebook Comments

Als je wilt reageren op geplaatste berichten op de BCH site kan dat nu heel eenvoudig via Facebook Comments. Wanneer je al via Facebook bent ingelogd, kan je direct reageren op artikelen zonder dat je je hoeft aan te melden op de site. Hoef je in ieder geval niet weer een wachtwoord te onthouden. De reacties zijn dus gekoppeld aan je Facebook account en kunnen ook direct op je eigen profielpagina worden geplaatst. We weten nog niet of deze mogelijkheid een blijvertje is maar wie niet probeert leert niks.

Fotoalbums!

Steeds vaker worden foto’s van onze events op het web geplaatst via sites als Flickr en Picasa.
We hebben nu de mogelijkheid om die albums ook op de BCH website op te nemen. In het hoofdmenu vind je onder het kopje ‘Media’ fotopagina’s van de diverse events. Wil je jou foto’s ook hier bij zien staan? Maak dan een fotoalbum aan op Flickr of Picasa en stuur ons een met de link naar het album. Wij zorgen dat ze op de site zichtbaar worden. Voor de duidelijkheid: de foto’s worden doorgelinkt vanaf Flickr en Picasa en wij hebben geen invloed welke foto’s wel en niet worden getoond. Wanneer je je album wijzigt is dat dus ook direct zichtbaar op deze site. Ook hiervoor geldt dat we het gewoon eens gaan proberen.

Klik hier om direct naar het overzicht te gaan van de fotoalbums.