NK seizoen 2011-2012 van start op IJmuiden

We hebben er een zomer lang op moeten wachten maar gelukkig is de nationale kitebuggy competitie weer begonnen! Dit weekend streken zo’n 37 gemotiveerde buggyrijders neer in IJmuiden voor het eerste echte raceweekend van het seizoen. Dat leverde, met name in de Masters een prachtig gezicht op: de heren hebben een nieuwe variant op de tactische start laten zien waarbij het verlenen voorrang een belangrijke rol speelde.

Alhoewel de vooruitzichten niet al te positief waren, konden zaterdag 2 races per klasse worden verreden. Zondag speelde de regen helaas parten en kon er niet gereden worden. De seizoensopening werd daarom helaas een kort maar wel zeer geslaagd event!

De prijswinnaars van dit weekend:

Vliegers&co 45+ wisselbeker:


 

Top 3 Master klasse:

Plaats H-nr Naam
1 H1 Arjen van der Tol
2 H140 Jeroen Potters
3 H23 Joost Nieskens

 

Top 3 Open klasse Heren:

Plaats H-nr Naam
1 H79 Joshua Koppes
2 H152 Bram Krijnen
3 H46 Jordi Krello

 

Top 3 Open klasse Dames:

Plaats H-nr Naam
1 H202 Kim Melkert
2 H122 Marieke van Pinxteren

 

Winnaar Open klasse Kiddies:

Plaats H-nr Naam
1 H444 Justin Hafkamp

 

Winnaar Vliegers&co 45+ wisselbeker:

Plaats H-nr Naam
1 H5 Ruud van Engelen

 

 

Alle overige uitslagen zijn hier te vinden.