Vliegers&co 45+Cup uitgereikt

Met ingang van seizoen 2010/2011 is er nog een prestigieuze prijs aan het kampioenschap toegevoegd, namelijk de snelste buggyrijder ‘op leeftijd’: de 45+Cup!

De resultaten voor de 45+Cup worden tijdens de reguliere events berekend. Na elk event zal de 45+ Wisselbeker worden uitgereikt aan de beste rijder ‘met ervaring’. Aan het einde van het seizoen rolt de winnaar als vanzelf uit de bus en krijgt een door Vliegers&co beschikbaar gestelde prijs uitgereikt. Dit jaar bestond de prijs uit een door een edelsmid vervaardigde set zilveren handgrepen, een waar kunststuk!

De winnaar van seizoen 2010/2011 rijdt eigenlijk nog als een jonge god, is onvermoeibaar en rondt iedere boei met enorme gratie. Bert Aalbers, je werd dan ‘slechts’ 5e in het Open klassement maar de Vliegers&co 45+Cup seizoen 2010/2011 is voor jou!