Belangrijk nieuws laatste Raceweekend en ALV

Beste BCH leden,

In de nieuwsbrief die jullie deze maand hebben ontvangen wordt een aankondiging gedaan voor de jaarlijkse alv. Tevens wordt er aangegeven dat ons laatste raceweekend zal plaatsvinden op Ouddorp in plaats van de Brouwersdam. Dit heeft alles te maken met het feit dat er in het zelfde weekend op de Brouwersdam concert at sea plaats zal vinden.

Het bestuur heeft de agenda nogmaals bekeken en is tot de conclusie gekomen dat dit laatste raceweekend niet volgens de normale planning kan plaatsvinden. De redenen hiervoor zijn dat EHBO moeilijk is te regelen ivm concert at sea, daarnaast is de bereikbaarheid dusdanig verminderd dat het wellicht moeilijk is om het strand op tijd te bereiken. Concert at sea vindt plaats op vrijdag en zaterdag en de N57 wordt tot zaterdagnacht afgesloten. Het verplaatsen naar een ander weekend hebben we overwogen. Een weekend later vind de 24H race plaats in Duitsland waar veel Nederlanders aan deel zullen nemen. Een weekend eerder is het Pinksteren en zijn de bestuursleden niet aanwezig. Uitwijken naar een andere locatie achten wij ook niet haalbaar. De locatie van IJmuiden leent zich er niet voor om in het hoogseizoen het volledige strand af te zetten en gezien het afgelopen seizoen willen wij daar even rustig aan doen. Dan blijft er nog een optie over en dat is Texel.

Het bestuur vindt dat geen goede optie daar dat voor iedereen extra kosten met zich mee zal brengen. Alles in ogenschouw nemende heeft het bestuur het volgende besloten:

Het laatste raceweekend van 18-19 juni wordt omgezet in een eendags-event op zondag 19 juni. De geplande alv wordt verzet naar het eerste event van het nieuwe seizoen net als vorig seizoen. Wij hopen dat dit voor iedereen voldoende informatie is.

Tot slot hebben jullie in de nieuwsbrief ook de functieomschrijving van secretaris kunnen lezen. Tot op heden hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen en hopen dat dit op korte termijn veranderd. Mochten er mensen zijn die na het lezen van de functieomschrijving denken “ik wil geen secretaris zijn, maar wel een gedeelte van het werk op me nemen”, dan horen we dat ook graag!!

Met vriendelijke groeten,
BCH Bestuur