De 45+ cup has arrived. Texel here we come.

Ervaring, wijsheid, gehard door weer en wind, gedreven maar toch altijd relaxed. zo kenmerkt de buggyende 45 plusser zich. Hij is het niveau van de ‘gewone’ wedstrijdbuggyer al lang ontstegen, vandaar dat je hem zelden op het reguliere podium ziet staan. Sportief als ie is, laat hij de jeugd vooraan rijden om psychische schade achteraf te voorkomen. In gekende anonimiteit rijdt hij zijn wedstrijd… Daar gaat nu verandering in komen!

 

BCH roept met ingang van de wedstrijden op Texel de 45+ Cup in het leven!

De 45+ Cup is een bijzondere cup, eentje die slechts door ervaring, doorzettingsvermogen en leeftijd kan worden opgeeisd. Na afloop van ieder NK race event zal een winnaar de cup mee naar huis mogen nemen en koesteren, poetsen of gebruiken ter ondersteuning van sterke verhalen op feestjes. De wisselbeker zal bij het eerstvolgende event weer worden ingeleverd, waardoor de strijd opnieuw losbarst. Aan het einde van het seizoen wordt de wisselbeker ingeruild voor een unieke vaste prijs, welke door sponsor Vliegers & Co beschikbaar zal worden gesteld aan de meest ervaren rot in het veld.

Let the game begin!