Stephan van Bommel Nederlands Kampioen kitebuggyen!

8938402895_31b6c6eefd_oHet seizoen 2012-2013 zit er weer op. Van de 8 geplande race-events konden er daadwerkelijk 5 verreden worden. Op de stranden van Ouddorp, Texel en de Brouwersdam werd gestreden om het Nederlands kampioenschap kitebuggyen 2012-2013 in de Junioren-, Dames-, Open- en Masterklasse. De omstandigheden waren dit jaar zeer uiteenlopend. Vlakke harde stranden werden afgewisseld zeer mulle en heuvelachtige terreinen. De wind het soms volledig afweten om daarna weer met kracht 7 over het wedstrijdparcours te jagen. Kortom, wie hier wint heeft alle disciplines volledig onder controle!

MK3D0992BW

De volledige uitslagen van het gehele seizoen zijn hier te vinden!

Kampioen bij de Masters: Stephan van Bommel
2e plaats: Rens van Lier
3e plaats: Dennis Aalbers
MK3D0970BW

Kampioen bij de Open: Marcel Wojtas
2e plaats: Bert Aalbers
3e plaats: Lennert Stevens
MK3D0964BW

Kampioen bij de Dames Open: Kim Melkert
2e plaats: Marieke van Pinxteren
3e plaats: Wendy Kuper
MK3D0961BW

Kampioen bij de Junioren: Justin Hafkamp
MK3D0950BW

Vliegers en Co 45+Cup: Bert Aalbers
MK3D0968BWsponsor-2012

Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze sponsoren Libre, MG-Kites, Peter Lynn en Vliegers en co. Ook de supporters van BuggyClub Holland mogen niet vergeten worden: Schouwse winkel, XXtreme en Zonlicht Vliegers. Ook willen wij alle locale overheden en EHBO verenigingen en uiteraard alle vrijwillegers danken voor hun medewerking en inzet. Top!
Dankzij jullie fantastische ondersteuning hebben we hopelijk weer een mooi seizoen op de kaart kunnen zetten!

Na de zomer gaan we weer van start met seizoen 2013-2014, tot dan!

Buggyclub Holland