Winterstop voorbij!

Over een ruime week zal de lange winterstop van het wedstrijdseizoen 2012-2013 ten einde lopen ! Dit betekend dat er weer wedstrijden op de planning staan. Het strand van IJmuiden zal 2 en 3 maart het toneel zijn waar de strijd om het NK 2012-2013 een vervolg zal krijgen. Wanneer de windgoden ons gunstig gestemd zijn, zullen wij, op deze fraaie locatie, weer een mooi aantal uitdagende races kunnen verrijden.

Het gebruikelijke tijdschema zal ook dit weekend weer van toepassing zijn en is terug te vinden op de BCH website.
Parkeren kan bij de strandopgang op de IJmuiderslag. De inschrijving staat nog open tot zondagavond 24 februari en het zou leuk zijn weer eens wat nieuwe wedstrijdrijders op het strand te mogen verwelkomen, dus kom op, schrijf je in! Inschrijven kan zoals gebruikelijk hier.
Denk eraan dat je op tijd betaalt en dat je ook je verzekering voor komend seizoen weer op orde hebt! Wij zullen hierop controleren!

Wij hopen uiteraard weer op een mooie opkomst, spannende races en bovenal veel gezelligheid !

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Wedstrijdcommissie Buggyclub Holland