Races IJmuiden afgelast!

Beste leden van de BCH,

In verband met de verwachte weersomstandigheden voor de komende dagen hebben wij moeten besluiten de races op IJmuiden op 3 en 4 november a.s. te annuleren. Er wordt veel wind en regen verwacht, waardoor de strandcondities naar onze inschatting slecht zullen zijn.

Wij zullen als alternatief gebruik maken van de reservedatum in onze wedstrijdagenda, hetgeen betekent dat op 24 en 25 november a.s. wedstrijden in het kader van het NK zullen worden verreden op het Vuurtorenstrand van Ouddorp.

Voor de duidelijkheid kan nog vermeld worden dat de inschrijfgelden van de nu geannuleerde race blijven staan voor de komende wedstrijd. Inschrijven is echter wel weer verplicht. De inschrijving voor deze race staat vanaf nu open onder Race 3 NK op onze website (www.buggyclubholland.com).

We hopen op jullie begrip voor deze beslissing en zien jullie graag op 24 en 25 november a.s.!

Bestuur Buggyclub Holland