De mooiste buggytour van Nederland!

Er gaat weer iets bijzonders gebeuren langs het strand van de Kop van Noord-Holland: de 5e editie van de Zijper Buggy Race komt er aan, in het weekend van 27 en 28 februari 2010 gaat het gebeuren. Er wordt een buggytour gehouden tussen Petten en Callantsogervaart. 15km Nederlandse kust die volledig in het teken gaat staan van kitebuggyen. Reddingsbrigades en strandpolitie die aanwezig zijn. Een uniek evenement in Nederland!
Dit evenement wordt georganiseerd door www.lekkeruitwaaien.com in samenwerking met de Buggy Club Holland. Het doel van de tour is met zoveel mogelijk buggyers een lange afstandsrit te rijden, iedereen mag meedoen! Dus heb je een buggy en vliegers en zin om met veel buggyers een mooie tour te maken, doe mee!! De race is toegankelijk voor iedereen met een aanvullende WA verzekering voor kitebuggyen.

Het programma voor het weekend

Zaterdag 27 februari:
lekkeruitwaaien.com buggyrace
150km race tussen Callantsogervaart en Petten Start – Finish Paviljoen `WOEST` Callantsoog

Zondag 28 februari:
Lekkeruitwaaien.com funrace (80km) en Speedrace Start – Finish Paviljoen `WOEST` Callantsoog

Start
zaterdag: 10.00u
zondag: 12.00u
Inschrijfgeld: €30,- per persoon
Het traject

Op zaterdag zal er aan het eind van de middag een gezamenlijk diner zijn in strandpaviljoen WOEST. Dit is bij het startgeld inbegrepen. Aangezien de strandtent al zijn faciliteiten ter beschikking stelt is het een mooie afsluiting van een stranddag om daar met z’n allen te eten.

Inschrijven voor het evenement kan op:
Inschrijven lekkeruitwaaien.com buggyrace

Voor een impressie van de race zie:
Zijper buggyrace 2004

Deze race telt niet mee voor het NK dat de BCH organiseert. Mochten er nog vragen zijn horen wij dat graag.

Tot ziens op het strand en zegt het voort!

Klik op foto voor groter formaat!!

Zijper BUggyrace