WK verslag 2012: Joshua

Het was een schitterende ervaring om mee te doen aan dit wereld kampioenschap Ja het was nat en soms wat frustrerend met al dat water en regen. Maar het de gezelligheid met alle rijders van alle landen die deelnamen. Maakten dat allemaal goed. Is een prachtig gevoel om met dik 70 mensen aan die start te staan en om dan te proberen zo snel mogelijk bij die eerste boei te zijn.

Mijn races liepen redelijk voorspoedig. Op twee keer een lijn breuk na. Waarvan ik er 1x wel gelukkig nog kon starten en nog halverwege het startveld kon eindigen. Doordat ik dit wk geen beschikking had over schijfwielen kon ik met mijn bigfoots niet helemaal voorin meekomen maar ondanks dat heb ik genoten van de races. Ben dan ook tevreden met mijn 25ste plaats in het algemeen klassement.

Volgend jaar op borkum met het ek dan gaan we er voor om weer wat hoger te eindigen. Maar eerst maar weer zien te plaatsen tijdens het nederlands kampioenschap.