BCH FunEvent geslaagd!

Zondag 20 mei was het zover. Het BuggyClub Holland FunEvent 2012 vond plaats op de Brouwersdam. Tijdens het event konden nieuwe en bestaande vliegerfanaten nader kennis maken met de laatste ontwikkelingen op kitebuggygebied.

Met medewerking van vele bedrijven in de vliegersport werd het een zeer gevarieerde dag. Buiten het testen van diverse nieuwe vliegers, kitebuggies en andere materialen, eten, drinken en het rijden van een tweetal funraces werd er uiteraard ook zeer veel bijgepraat en hard gelachen. Broodjes warme worst, GoFast en homemade cake zorgden voor de inwendige mens.

Kortom, een geweldige dag die we graag nog eens doen!

Meer foto’s van het event vind je hier op de site!

BuggyClub Holland bedankt de volgende bedrijven
voor hun medewerking aan het BCH FunEvent 2012!:
PeterLynn
Vliegersenco
XXtreme
Libre
GT-race
MG-Kites