Texel was weer super!

Het wedstrijdweekend zit er weer op. Het strand bij de Cocksdorp lag er fantastisch bij en op een regenbui na werkte het weer ook mee dit keer. Resultaat is een vol weekend met 2 races per klasse op zaterag en zondag. Leuk ook om 2 nieuwe wedstrijdrijders te mogen begroeten: Chris en Jelle, welkom!

De masterklasse werd gedomineerd door Rens van Lier, Dames Open werd gewonnen door Kim Melkert en Carien van der Meulen liet alle alle heren in de Open klasse achter zich. Justin Hafkamp nam de prijs voor de junioren in ontvangst. De Vliegers en co 45+ Cup werd binnegesleept door Bert Aalbers.

Het bestuur en organisatie bedankt iedereen weer voor een topweekend en speciale dank gaat uit naar slijterij de Wit uit Den Burg die twee kruiken overheerlijke Texelse Jutter voor de winnaars beschikbaar had gesteld. Tot volgend jaar!

De winnaars (volledige uitslagen vind je hier):

Master klasse:
3. David van Boven 1. Rens van Lier 2. Joost Nieskens

Open klasse Heren:
2. Marijn van der Elst 1. Carien van der Meulen 3. Bram Krijnen

Open klasse Dames:
3. Wendy Kuper 1. Kim Melkert 2.Marieke van Pinxteren

Open klasse Junioren:
1. Justn Hafkamp

Vliegers en Co 45+Cup:
Bert Aalbers

Winnaars Masters en Open met de felbegeerde kruiken Jutter van Slijterij de Wit uit Den Burg

En prominent in de Texelse Courant!