Race weekend Brouwersdam weer geslaagd!

Hoewel de wind niet voldoende was voor echte wedstrijden, hebben we, zo denken wij, toch leuke funwedstrijden kunnen houden, waarbij alle rijders toch voldoende hun kunnen hebben laten zien. Met name de “flitsstart” van de laatste funrace op zondag leek ons geslaagd en leidde tot veel hilariteit. Nog niet eerder hebben we de rijders zo snel naar hun buggy’s en vliegers zien lopen…
We feliciteren hierbij Harald de Bruijn (H159) met het behalen van de eerste plaats over alle funraces van dit weekend. Zoals gemeld heeft Harald naast een fraaie beker ook een tegoedbon van € 50,- gewonnen, te besteden bij Vliegers&Co te Deventer. De aanmoedigingsprijs was voor onze enthousiaste nieuwe Duitse deelneemster Sarah Grau (G1880).

Helaas moesten we de laatste funrace afsluiten met een vervelende crash van Nigel Basters (H93), die met een ambulance werd afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Inmiddels hebben we contact gehad met zowel Henk als Nigel Basters; beide zijn op dit moment weer op weg naar huis. Nigel heeft gelukkig niets gebroken of beschadigd, maar zal wel even flinke spierpijn overhouden van zijn val. We zijn erg blij dat het zo goed is afgelopen en danken hierbij onze EHBO-er Bea, de medische ondersteuning uit Zeeland en alle anderen die assistentie hebben verleend voor vakkundige hulp en steun.

Het bestuur bedankt alle deelnemers en helpers voor een gezellig buggyweekend op de Brouwersdam!

Graag tot over drie weken in IJmuiden!

Bestuur Buggyclub Holland