Werdstrijden 25 en 26 maart 2023 Brouwersdam AFGELAST

Voor de eerste keer heeft de weercommissie besloten om bij voldoende deelnemers de wedstrijden wel of niet door te laten gaan. De commissie bestaat uit wedstrijdrijders die de belangen van de rijders goed kunnen vertegenwoordigen.

Gezien de weersomstandigheden van aankomend weekend heeft de commissie besloten om de wedstrijden op de Brouwersdam van 25 en 26 maart af te lassen. Op zaterdag wordt veel wind verwacht en op zondag veel regen. Het risico op ongelukken op zaterdag is te groot.

We hopen dat jullie je allemaal weer inschrijven voor 22 en 23 april op de Brouwersdam. We zullen ook proberen de vergunning rond te krijgen voor het reserve weekend op 13 en 14 mei. Houd er rekening mee dat we het reserve weekend willen gebruiken als alternatief. Zodra we meer informatie hebben, brengen we jullie op de hoogte.

Zoals jullie hebben gemerkt tijdens de wedstrijd in IJmuiden, is het belangrijk dat jullie je zo snel mogelijk inschrijven, zodat we de wedstrijd niet hoeven af te zeggen vanwege een gebrek aan deelnemers. Jullie hebben iets meer tijd voor de wedstrijd van 22 en 23 april op de Brouwersdam. Gebruik deze tijd om je in te schrijven!

Als je merkt dat sommige mensen deze e-mail niet hebben ontvangen, breng ze dan op de hoogte.