Nog een weekje voor BCH Buggycamp Texel!

Nog een week voor we op Texel zitten, we zijn met de laatste voorbereidingen bezig.

We horen graag of je vrijdagavond mee gaat eten bij Restaurant ’t Bikkelement, stuur dan even een mailtje naar secretaris@buggyclubholland.com of zet een reactie onder het betreffende bericht op Facebook.

 
De afsluitende wedstrijden gaan (onder voorbehoud van de weersomstandigheden) gewoon door. We zitten ruim boven de 15 inschrijvingen, we hebben tot nu toe een schitterend seizoen met veel manches achter de rug, dus we hopen dat we dit op texel net zo schitterend kunnen afsluiten. We willen zaterdag na de wedstrijden de BBQ nog even aansteken, afhankelijk van het weer/interesse, dit was eind vorig jaar op de Brouwersdam erg goed bevallen.
 
We hebben enbkele fabrikanten benaderd om deze dagen een Testival voor jullie te kunnen creëren, we hebben sowieso toezegging van Ozone Benelux/F-One Benelux dankzij K-p Muts, misschien zelfs de nieuwe F-One Halo!
Peter Lynn Kiteboarding/Jort Noordhuis Heeft voor ons oa. de nieuwe Nova geregeld, deze komt samen met andere demovliegers ook naar Texel! Dus voldoende spullen om te bekijken en te testen!
 
Als laatste spelen we met de gedachte om een wedstrijd met uitsluitend fixed Bridle Kites te houden op de vrijdag, we horen graag of hier interesse voor is, het is niet de bedoeling hier het strand voor af te zetten of hier een hele dag aan kwijt te zijn, gewoon een spontane wedstrijd “ff” tussendoor voor iedereen die zin heeft om te kijken of hier animo voor is. We hebben voor de winnaars nog wat leuke prijzen liggen, dus zeker meedoen!